Annuleren van de afspraak

Heerhugowaard,

Betreft: annuleren afspraak

Meneer/mevrouw,

Het aantal mensen dat voetverzorging nodig heeft, groeit gestaag. Zo ook mijn praktijk. Ik heb gemerkt dat het ook erg makkelijk is voor sommige klanten om de afspraak "even snel" af te zeggen of klanten die de afspraak "vergeten".
Om u allen zo goed mogelijk van dienst te zijn, wil ik u nog even herinneren aan de regels die gelden voor de gemaakte afspraak. Zo is er meer duidelijkheid voor u allen.

Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit minimaal 24 uur van te voren af te melden.
Het niet afmelden van een afspraak houdt voor de praktijk in dat ik een lege stoel heb. Dit is niet alleen financieel vervelend, maar er had een andere klant op dat tijdstip geholpen kunnen worden.
Bij het niet nakomen van een afspraak, zal ik proberen telefonisch contact met u te zoeken. Houd zelf goed uw afsprakenkaart bij. Als u niet meer weet wanneer u een afspraak heeft, belt u mij dan gerust.

Afspraken die tenminste 24 uur van te voren worden afgemeld, worden niet in rekening gebracht
Bent u plotseling ziek geworden op de dag van de afspraak en kunt u de afspraak niet nakomen, dan dient u deze vr 09.00 uur van die dag te hebben afgemeld (voicemail inspreken is ook mogelijk).
Voor een afspraak die niet tenminste 24 uur van te voren wordt afgemeld, zal de 1e keer 50% van de behandelprijs (vermeerderd met 2,50 administratiekosten) in rekening worden gebracht (overmacht daargelaten)
Bij het vaker niet nakomen van de gemaakte afspraak wordt de volledige behandelprijs (inclusief 2,50 administratiekosten) in rekening worden gebracht.
Kom op tijd. Te laat komen gaat ten koste van de tijd die uitgetrokken is voor uw behandeling.

Voor afmeldingen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week inspreken op mijn voicemail. Het telefoonnummer is: 06- 15347695. Het is ook mogelijk om een e-mail bericht te zenden naar: anja@duvoe.nl